AZ ÉLET A CSATLAKOZÁSSAL KEZDŐDIK

Akár autójában, akár azon kívül tartózkodik, a MyT segítségével teljes körűen irányíthatja Toyotáját. A számtalan új csatlakoztatott szolgáltatást kínáló MyT okostelefonos alkalmazás, illetve a műszerfali kijelzőn keresztül elérhető MyT Navigációs Multimédia szolgáltatás nem csak biztonságosabbá, de élvezetesebbé is teszi a vezetést.

LÉPJEN KAPCSOLATBA TOYOTÁJÁVAL OKOSTELEFONJA SEGÍTSÉGÉVEL!

Az okostelefonra telepített MyT alkalmazás révén a világ bármely pontjáról kapcsolatba léphet autójával. Tervezze meg utazásait otthona kényelméből, keresse meg autóját, optimalizálja vezetési stílusát, tájékozódjon a vezetési elemzések segítségével, és kapjon értesítést, ha eljött a karbantartás ideje!

Hibrid Vezetési Tréner

Legyen kiváló hibrid vezető, csökkentse üzemanyag-fogyasztását! A MyT alkalmazáson keresztül elérhető hibrid vezetési tréner a körülményekhez igazodó, korábbi utazásain alapuló tanácsokat ad Önnek, amelyeket megfogadva tökéletesítheti hibrid vezetési stilusát. Így Ön a lehető legteljesebb mértékben kiaknázhatja az EV elektromos üzemmódban rejlő lehetőségeket: csökkentheti üzemanyag-fogyasztását és környezeti hatásait!

Távvezérlés

Élvezze a kényelmet, és takarítson meg időt! A töltés távvezérlés segítésével folyamatosan ellenőrizheti a nagyfeszültségű akkumulátor töltöttségi szintjét, és időzítheti az akkumulátor külső töltését. Hideg téli reggeleken a telefonnal kényelmesen elindíthatja az ablakok leolvasztását, felfűtheti az utasteret, míg nyáron ideális hőmérsékletre hűtheti azt, még az utazás megkezdése előtt.

 

Valós idejű forgalomi információ

A valós idejű forgalmi adatok alapján számítja ki az optimális útvonalat.
Így Ön út közben mindig tisztában lehet a forgalmi helyzettel. A fedélzeti navigációs rendszer alkalmazkodik az eseményekhez, és az Ön által megadott feltételek szerint alternatív útvonalakat javasol.  

 

Hasznos és érdekes pontok (POI)

Bárhová igyekszik, a POI-k segítségével gyorsabban odatalál.
Ösztönösen kezelhető, Google alapú POI keresőnk segítségével mindig tisztában lehet azzal, mi található a környezetében.  

 

További MyT multimédia szolgáltatások

 

Traffipax riasztás

Közösségi alapú traffipax riasztások.
Többé nem érhetik váratlanul a sebesség-ellenőrzések. A Coyote és Cyclops technológiáknak köszönhetően mostantól mindig tudhatja, ha traffipax felé közelít. Ha új ellenőrző pontot talál, ossza meg annak helyét, bővítse Ön is a közösségi adatbázist.

 

Parkolási infó

Keressen parkolóhelyet a közelben, úti céljánál, vagy a kettő között bárhol!
Válasszon az árak, a parkoló társaság vagy a parkolóhely távolsága alapján!  

 

Üzemanyagtöltő állomások

Soha nem volt ilyen egyszerű tankolni.
Adja meg a feltételeket - legyen szó árakról vagy egy adott cég kúthálózatáról -, és megmutatjuk, hogy talál azoknak megfelelő töltőállomásokat! Tankolhat a célba érés után, menet közben vagy jelenlegi tartózkodási helye közelében, ahogy jónak látja!  

 

Időjárás előrejelzése

Járjon egy lépéssel az időjárás előtt!
Ellenőrizze, hogy milyen az időjárás a célállomás közelében, és hogy mire számíthat, amikor megérkezik oda. Sőt: kedvenc úti céljait elmentheti, így bármikor ellenőrizheti az ottani időjárást.  

 

Google Utcakép

Ismerje meg úti célját már az érkezés előtt!
A Google Utcakép jóvoltából panoráma felvételen tekintheti meg úti célját, így könnyebben megtalálhatja azt.

Okostelefon integráció

Számos típus Apple CarPlay és Android Auto támogatással is.
Toyotája fedélzetén is online maradhat, hála az Apple CarPlay és Android Auto funkcióknak. Csatlakoztassa okostelefonját autójához, játssza le zeneszámait, használja kedvenc alkalmazásait a központi képernyőn keresztü!