REÁLSZISZTÉMA AUTÓ BUDA
1112 Budapest, Budaörsi út 185-195.
REÁLSZISZTÉMA AUTÓ M0
2314 Halásztelek, Rákóczi út 144.
M0 Körgyűrű Csepel-Halásztelek lejáró
Letölthető dokumentumok

Lenyűgöz és rabul ejt

Lépjen ki a megszokott környezetéből. Szakítson a rutinnal, és higgyen a különlegesség erejében! A Toyota C-HR szögletes formáiból szinte árad a dinamizmus, amihez egyedi megjelenés és lenyűgöző erő társul. Élje át az élet nagy kalandját a Toyota C-HR kormánya mögött!

Magával ragadó teljesítmény

A Toyota C-HR a városi mobilitást testesíti meg. Az alacsony, széles kiállás stabil kanyarfekvést biztosít, a gyors reakciókészség ujjgyakorlattá varázsolja az előzéseket, mindeközben pedig az új szintre emelt hibrid technológia nélkülözhetetlen az alacsony károsanyag-kibocsátású zónákban.

Ön éli az életét, mi pedig biztosítjuk a biztonságát

Megnyugtató tudni, hogy a Toyota C-HR az elérhető legkifinomultabb biztonsági technológiákkal van felszerelve, például az új ütközést megelőző biztonsági rendszerrel, amely kerékpáros- és éjszakai gyalogosfelismerésre is képes, hogy megvédje Önt és a többi forgalomban résztvevőt.
Tehát amíg Ön az életére fókuszál, addig a Toyota C-HR az Ön biztonságára fog koncentrálni.

Kényeztesse érzékeit

Az utastérben puha tapintású felületek szegélyezik a fényes fekete betéteket, és ahogy lemegy a nap, a hangulatvilágítás lágy kék fénybe öltözteti a belsőt. A kényelem még soha nem mutatott ilyen jól.

Az út az Öné

A szépen formázott, szögletes külső formáinak köszönhetően a Toyota C-HR összetéveszthetetlen sziluettel rendelkezik. Széles kiállása és progresszív stílusa dinamizmust kölcsönöz neki, prémium részletei pedig vonzzák a tekintetet, és átlagtól eltérő megjelenést adnak a Toyota C-HR modellnek.

Egy igazi sportoló

A 19” könnyűfém keréktárcsáktól kezdve a feketére fényezett tetőn át a speciális GR SPORT emblémáig a legapróbb részlet is az autó egységes, karakteres látványát szolgálja.

Toyota C-HR GR SPORT

Még többre vágyik? A GR SPORT páratlanul sportos külső megjelenése a versenypályák izgalmát és pörgését idézi fel. Az átgondolt részleteknek és a bőséges felszereltségnek köszönhetően minden utazás felejthetetlen élmény lesz!

Kivételes kényelem

A Toyota C-HR GR SPORT utasterében körülöleli Önt a luxus. A fekete Alcantara sportülések kényelmesek, de lendületes autózás közben remekül támasztanak. A fejlett aktív biztonsági rendszerek fáradhatatlanul figyelnek az esetleges veszélyhelyzetekre. A külön rendelhető JBL Premium Audio csomaggal úgy élvezheti kedvenc zenéit, ahogy eddig még soha.

Hybrid erő

A Toyota C-HR modellt kétféle hibrid rendszerrel is megrendelheti: az egyik az 1,8 literes, 122 lóerős hibrid hajtás, a másik pedig az új 2,0 literes 184 lóerős Dynamic Force hibrid hajtáslánc. Mindkettő az élvezetes teljesítmény és alacsony üzemanyag-fogyasztás remek kombinációját kínálja.

Tegyen félre mindent

A Toyota C-HR nem csak stílusos, hanem igazán tartalmas is. Elegáns, dinamikus megjelenését és egyedi, prémium minőségű utasterét az új, Dynamic Force Hybrid hajtáslánc teszi teljessé. Egy komplett városi SUV, kívül és belül egyaránt.

Ébressze fel a várost

Az újratervezett frontrésztől az új hátsó lámpák kialakításáig a C-HR éppoly elegáns, mint amennyire egyedi és kifinomult. Ezt a modern, kupés formát, arra tervezték, hogy felrázza a hétköznapokat. Fedezze fel minden egyes vonását, beleértve a szögletes külső formák minden részletét. Nem fog csalódni!

Az élet akkor zajlik, amikor csatlakozol hozzá

Az intuitív technológia bármilyen utazást feldobhat. Ismerje meg a Toyota Smart Connect rendszert. Az áttörést jelentő Premium Connectivity csomag segítségével zökkenőmentesen élvezheti a felhőalapú navigációt, a hangasszisztenst, valamint a valós idejű forgalmi és közúti információkat. Érjen oda úticéljához időben, az intelligens multimédiás rendszernek köszönhetően.

Uralja az utat

Megérkezett a hibrid élmények következő szintje. Az azonnal ébredő erejével, a gyorsan reagáló gázpedáljával és a kiemelkedő hatékonyságával ez egy olyan hibrid, amely dacol a hagyományokkal. A vezetésre ösztönző Toyota C-HR egy olyan városi SUV, amely minden utat képes uralni, ráadásul mindezt stílusosan teszi.

Végtelen lehetőségek!

Minden utazás egyszerűbbé válik, ha Ön könnyen és gyorsan tud kapcsolódnia multimédia-rendszerhez. Az Apple CarPlay* és Android Auto™ lehetőségekkel megjelenítheti okostelefonja tartalmait a Toyota Touch®2 8 colos színes képernyőjén, ahol könnyebben kezelheti hívásait, zenei letöltéseit, térképeit és egyéb alkalmazásait.

Apple CarPlay* és Android Auto™

Kedvenc alkalmazásait és tartalmait a Toyota C-HR érintőképernyőjén keresztül is elérheti.

Mindig karnyújtásnyira

Indítson vagy fogadjon hívásokat, hallgassa meg felolvasott SMS-eit, diktáljon üzeneteket vezetés közben úgy, hogy egy pillanatra sem fordítja el tekintetét az útról.

Mindig a helyes irányban

Jelenítse meg a Google vagy Apple térképeket az autó érintőképernyőjén, és kerülje el a torlódásokat a valós idejű közlekedési információk segítségével.

Dacoljon a normákkal

Tűnjön ki a szürke hétköznapokból, törje meg a konvenciót és bízzon a rendkívüliség által nyújtott értékben. A Toyota C-HR szögletes formái dinamizmust sugároznak, miközben félelmetes ereje és könyörtelen képességei megalkuvást nem tűrő ódákat zengenek a modellről. Élvezze az élet nyújtotta kalandokat az új Toyota C-HR volánja mögött.

Kapcsolódó híreink

Aktuális készlet és tesztautó kínálatunk a modellből

Aktuális használtautó kínálatunk a modellből