REÁLSZISZTÉMA AUTÓ BUDA
1112 Budapest, Budaörsi út 185-195.
REÁLSZISZTÉMA AUTÓ M0
2314 Halásztelek, Rákóczi út 144.
M0 Körgyűrű Csepel-Halásztelek lejáró

A VADONATÚJ TOYOTA GR86

VÁLJON EGGYÉ AZ ÚTTAL

Bemutatkozik a vadonatúj GR86, az Ön belépője a GR lenyűgöző világába.
A Toyota ikonikus sportautói, például a 2000GT és az AE86 szellemiségét megtestesítő GR86 az egyik utolsó példány a fajtájából. Rugalmas, mozgékony és vonzó, formáit pedig közvetlenül befolyásolták a motorsportban szerzett tapasztalataink, hogy Ön csak arra koncentráljon, ami igazán számít: a tiszta vezetési élményre.
Készen áll, hogy eggyé váljon az úttal?

NAGYOBB ERŐ, SZÉLESEBB MOSOLY

A GR86-ban minden megvan, ami a GT86-ot olyan élvezetessé tette, de az újdonság még tovább emeli a lécet. A letisztult és kifinomult kupé karosszéria a súlycsökkentésre szolgáló anyagokat (például az alumínium tetőt) a motorsport által inspirált aerodinamikai elemekkel vegyíti, hogy kategórialeső vezethetőséget és stabilitást biztosítson. Az új, hosszában elhelyezett, könnyű építésű 2,4 literes négyhengeres erőforrással a GR86 élménydús teljesítményt kínál, hogy Ön mindig szélesen mosolyogjon.

ANALÓG ÉLMÉNYEK EGY DIGITÁLIS VILÁGBAN

A GR86 egy olyan sportautó, amelyik hű az orrmotoros, hátsókerékhajtású kialakítás hagyományához. Tökéletes súlyelosztásával és alacsony tömegközéppontjával nagyszerű fordulékonyságot biztosít, míg torziós merevsége az elődjéhez képest 50 százalékkal javult.

A végeredmény?

Pontosabb kezelhetőség, több visszajelzés a kormányon keresztül és még élvezetesebb autózás, amely során minden mozdulatunk és az út minden apró részlete érzéki örömöt jelent.

A GR86 FELÉ VEZETŐ ÚT

Habár a GT86-tal közös DNS magától értetődő, a vadonatúj GR86 gyökerei egészen az 1960-as évekig vezethetők vissza. A sportos megjelenéstől a versenyzésig, a boxermotoroktól a súlycsökkentésig: új, hátsókerékhajtású 2+2 személyes kupénk történelmünk ikonikus sportautóinak örökségét viszi tovább. Fedezzen fel egy új világot, amelyben az a legfontosabb, hogy a volán mögött folyamatosan mosoly üljön az arcán.

Aktuális használtautó kínálatunk a modellből