Toyota in Business

Üzleti megoldások Önnek

A Toyota munkatársai minden erővel azon dolgoznak, hogy az Ön üzletét segítsék személyre szabott flottamegoldásokkal.

Azért dolgozunk, hogy segítsük az Ön üzletét személyre szabott flottamegoldásokkal. Mi a személyes, hosszú távú partnerkapcsolatokban hiszünk. Erre építjük flottastratégiánkat, hogy az együttműködés mindkét fél számára hasznos legyen, melynek során egy igazi win-win kapcsolat alakuljon ki. A cégek számára biztos partnert, hátteret jelenthet a Toyota, mint a világ vezető autógyártó vállalata.

A minőségre összpontosítunk, s ennek eredményeként a Toyota évről évre vezető helyen végez a vevőelégedettségi felméréseken és a megbízhatósági teszteken egyaránt. Hasonló a helyzet a biztonság területén is, ahol a Toyotát a legjobb autógyártók közé sorolják, melynek köszönhetően egyre több flottaüzemeltető választja ezt a márkát.

A Teljes Üzemeltetési Költség adatait látva egyértelmű, hogy a Toyota autóinak minőségéből, tartósságából és megbízhatóságából az Ön vállalata is profitál. Autóinkat a piac egyik legjobb maradványértéke jellemzi, a Toyota járműveket gazdaságos üzemeltetni, fenntartani és javítani. Biztos lehet tehát abban, hogy a Toyotával befektetése megtérül.

A Toyota teljes körű flottaszolgáltatása megbízhatóságot, minőséget nyújt, amely költséghatékony és kényelmes vállalati ügyfelei számára.

  • Ha fontos Önnek, hogy gazdaságosan üzemeltesse gépkocsi parkját, segítünk összeállítani a napi feladatok elvégzéséhez leginkább megfelelő gépkocsikat.
  • Nekünk fontos az Ön ideje, ezért amennyiben Önnek is megfelel, időpont egyeztetés után felkeressük irodájában.
  • Lehetősége van a megfelelő gépjármű feltérképezésére, megismerésére több napos próbautak keretében is akár, mielőtt felelős döntést hozna. A kiszemelt tesztautót előzetes egyeztetés alapján szintén házhoz visszük, hogy ezzel is az Ön idejéből takarítsunk meg.
  • Folyamatosan bővülő modellkínálatunkból már akár egy gépkocsira is kedvező ajánlatot készítünk.
  • Néhány kattintással elindíthatja a folyamatot, munkatársunk felveszi Önnel a kapocsolatot.

Flottaértékesítés

Bondar Edwin - flottaértékesítési igazgató
email: bondare@realszisztema.hu
mobil: +36 20 268-7083

Bíró Mercédesz - flottaértékesítő
email: birom@realszisztema.hu
mobil: +36 20 378-5889

Zimán András - flottaértékesítő
email: zimana@realszisztema.hu
mobil: +36 20 394-8597

Görbe Zoltán - flottaértékesítő
email: gorbez@realszisztema.hu
mobil: +36 20 332-8681