REÁLSZISZTÉMA AUTÓ BUDA
1112 Budapest, Budaörsi út 185-195.
REÁLSZISZTÉMA AUTÓ M0
2314 Halásztelek, Rákóczi út 144.
M0 Körgyűrű Csepel-Halásztelek lejáró
ÚJ TOYOTA COROLLA MODELLEK - 5. GENERÁCIÓS HIBRID HAJTÁSSAL
Ha az élet többet követel, olyan autóra van szükség, amely kevesebb törődést igényel. Ezért válassza az új Toyota Corollát, Magyarország legkedveltebb autómárkájától! Még hatékonyabb, még erősebb: az 5. generációs öntöltő hibrid technológia fokozottabb dinamizmust és teljesítményt biztosít a széndioxid-kibocsátás növelése nélkül.

SEDAN, HATCHBACK ÉS TOURING SPORTS KIVITELBEN IS!

 

Kipróbálom a Corollát, Jelentkezem tesztvezetésre!

KÉRDÉSEM VAN, MEGÍROM!

 

Különleges, innovatív, intelligens

 

A Corolla Sedan visszatért – és jobb, mint valaha. Innovatív hibrid hajtása és vadonatúj dizájnja minden eddiginél vonzóbbá varázsolja a világ legnagyobb darabszámban eladott autóját. A karosszéria esztétikus vonalvezetése és a kategóriája leggazdagabb felszereltségét kínáló utastér kifinomultsága a legmagasabb szintre emeli e tágas modell presztízsét.

 

 

Ne hagyja, hogy megállítsák!
Azonnal elérhető Corolla készletajánlatainkat keresse márkakereskedéseinkben!

 

 

Kipróbálom a Corollát, Jelentkezem tesztvezetésre!

KÉRDÉSEM VAN, MEGÍROM!

 

Az ideális családi autó, ami egyaránt biztosítja az utasok biztonságát, kényelmét. A radaros ütközésmegelőző rendszer nem csak az autókat, hanem a gyalogosokat és a kerékpárosokat is felismeri, valamint automata fékezéssel támogatja a biztonságos vezetést.

A radaros tempomat hosszú utakon leveszi a vezető válláról a fáradságos vezetést. A tágas utastér a fiatal családok kedvence lehet, mivel az Isofix-es gyerekülést egyszerű behelyezni, a hátsó lábtér pedig felnőttek részére is ideális.

Zárt csomagtartóban a csomagok maximális vagyonbiztonságot élveznek. A négyajtós karosszéria csak látszatra klasszikus megjelenésű, az áramvonalas kialakítás a modern kupékat idézi. A 125 lóerős benzinmotor a hatfokozatú váltóval garantálja a gazdaságos autózást.

Kívül-belül lenyűgöző

Az új Corolla Sedan többet tud nyújtani egy élvezetes utazásnál: a kényelmes vezetőteret az Ön igényeihez szabták, a frissített Toyota Safety Sense csomag biztosítja, hogy a közlekedés minden résztvevője a lehető legnagyobb biztonságban legyen, az új hibrid hajtáslánc pedig lenyűgöző.

Városokra lett kitalálva, az életre lett megépítve

Lehet bármilyen az életstílusa, megtapasztalja majd, hogy az elegáns, takarékos és komfortos Corollát igazi öröm vezetni. Akár a városi forgalomban autózik, akár az autópályán suhan, mindig élvezheti a hibrid hajtás előnyeit – nem beszélve a Toyota közismert megbízhatóságáról.

Kiemelkedőnek tervezve

Kifinomult mégis karakteres karosszériájával és erőt sugalló, széles kiállásával a Corolla Sedan látványosan kitűnik a tömegből. Az autó modern megjelenését olyan prémium részletmegoldások fokozzák, mint a LED fényszórók, a krómozott elemek és a 18 colos könnyűfém keréktárcsák.

Kifinomult, tágas és kényelmes

Gondoskodó technológiák és kategóriaelső komfort minden utas számára: az utastér ugyanolyan nyugalmas, mint amilyen kényelmes. A jól átgondolt tárolóhelyek, a hátul ülők tágas lábtere és a lágy tapintású anyagokkal burkolt felületek garantálják, hogy ezzel az autóval nemcsak megérkezni, hanem utazni is öröm.

Egy ikon a modern kor számára

A Toyota New Generation Architecture (TNGA) platformra épített Corolla Sedan minden körülmények között kiváló vezetési élményt biztosít. A továbbfejlesztett futóműtől kezdve a dinamikus kezelhetőségen és az alacsony súlyponton át az 1,8 literes benzines hibrid hajtásláncig, a Corolla Sedan minden részletében egy modern ikon.

Hibrid hajtás

A Corolla Sedan továbbfejlesztett hibrid hajtása remek teljesítményt kínál.
Az 1.8 Hybrid 122 LE e-CVT rendszer tökéletesen összehangolja az elektromotor és a benzinmotor működését, hogy az autó csendesen, simán és takarékosan haladjon.

Miért érdemes hibridet választani?

Az autó képes arra, hogy az út akár 80 százalékát is tisztán elektromos hajtással tegye meg. Kényelmes megoldás, hogy Önnek sosem kell észben tartania, mikor töltötte fel az akkumulátort, mivel azt az autó önműködően megteszi haladás és fékezés közben. Ráadásul a hibrid hajtásláncban kevesebb a kopó alkatrész, és a jármű fenntartási költsége még alacsonyabb.

Üzemanyag-fogyasztás

Magabiztos erejével és rugalmasságával az 1.8 Hybrid 122 LE e-CVT hajtás kellemes meglepetéseket tartogat a városban, az autópályán pedig a két erőforrás remek menetdinamikát biztosít. Az átlagos üzemanyag-fogyasztás 4,3-5,2 l/100 km, ami kiváló eredmény.

Határtalan lehetőségek

Utazásait kellemesebbé varázsolja, hogy Ön késlekedés nélkül hozzáfér minden információhoz és multimédia-tartalomhoz. Az Apple CarPlay* és az Android Auto™ segítségével okostelefonja képernyőjét megjelenítheti a Toyota Touch® 2 rendszer 8 colos, színes érintőképernyőjén, itt kezelve telefonhívásait,vagy készülékén tárolt zenéit, térképeit és egyéb alkalmazásait.

Android Auto (korlátozott elérhetőséggel Magyarországon), Apple Carplay

Kedvenc alkalmazásai immár a Toyota Corolla Sedan érintőképernyőjén is rendelkezésére állnak.

Mindig kapcsolatban

Indítson és fogadjon hívásokat, hallgasson meg vagy diktáljon SMS-eket anélkül, hogy elfordítaná a tekintetét az útról!

A legjobb úton

A Google Maps vagy az Apple Maps szolgáltatásai valós idejű forgalmi információkat kínálnak.

MyT csatlakoztatott szolgáltatások

Akár autójában, akár azon kívül tartózkodik, a MyT segítségével teljes körűen irányíthatja Toyotáját.

Nézze meg közelebbről

Fedezzen fel néhány részletet, melyek igazán lenyűgözővé teszik a Corolla Sedan modellt

Kapcsolódó híreink

Aktuális készlet és tesztautó kínálatunk a modellből

Aktuális használtautó kínálatunk a modellből