Hírek

Fernado Alonso és Mark Coma a Dakarra készül
A motorkerékpár-kategóriában ötszörös Dakar Rally-győztes és hatszoros FIM Cross-Country világbajnok Mark Coma navigátorként csatlakozott Fernando Alonsóhoz a TOYOTA GAZOO Racing csapatánál, hogy együtt folytassák az […]
12 Toyota modellt ajánl ’legjobb vételként’ a vezető brit fogyasztóvédelmi szervezet
Az új és használt Toyota modellek vásárlói igazán elégedetten tekinthetnek autóikra, miután a 2019/20 évi Which? Car Guide szerint 12 Toyota modell érdemelte ki a ‘Legjobb vétel’ státuszát.
Lengyelországban gyártják a Toyota vadonatúj 2,0 literes benzinmotorját
A Toyota Motor Manufacturing Poland (TMMP) Jelcz-Laskowice üzeme megkezdte az új 2,0 literes benzinmotor gyártását.
A Toyota segíti a ma kezdődő magyar öttusa vb és a hazai kerettag sportolók logisztikai feladatait
A környezetbarát hibrid elektromos modelljeiről ismert Toyota a Nemzeti Sportügynökség partnereként a 2019. szeptember 2-8. között Budapesten, a Kincsem Parkban megrendezésre kerülő történelmi Felnőtt Női […]
Robotok sorával támogatja a toyota a tokiói olimpia megrendezését
A Toyota az Olimpiai és Paralimpiai Játékok egyik fő támogatójaként a 2020-as tokiói olimpián és paralimpián olyan mobilitási megoldásokkal szeretne szolgálni, amelyek többet nyújtanak, mint a hivatalos járművek. Az olimpián a Toyota által bemutatott robotok szerepe a különböző helyszínek közötti mobilitás elősegítése lesz.
Három Toyota és egy Lexus modell a Playboy év autója jelöltek között
A Playboy hazai kiadása idén újra megszervezi a rangos Playboy Év Autója versenyt, ahol az egyes kategóriákban egy elismert autós szakújságírókból álló zsűri, és az olvasók szavazatai alapján is odaítélnek egy-egy elismerést.
Öt üléssel és csúcstechnológiával támad az új Toyota Prius Plug-in Hybrid
Az új Prius Plug-in Hybrid most sokkal magasabb használati értéket kínál, hiszen a megújult modellben 5 ülés található
Nagycsaládos autó 1 millió kilométer garanciával?

2019. július 1.-től a magyar állam autóvásárlási támogatást ad a legalább három kiskorú gyermeket nevelő családok részére.

Ha a család 5 millió forintnál drágább autót szeretne vásárolni, akkor a támogatás mértéke 2,5 millió forint, ha pedig az ár 5 millió forintnál alacsonyabb, akkor az állam 50 százalékkal segíti az autóvásárlást.

A támogatás minden 7-9 üléses új személyautóra érvényes, sőt a legfeljebb 2000 km-t futott, 12 hónapnál fiatalabb tesztautókra is.

A Toyota lesz a magyarországi öttusa világbajnokság mobilitási partnere
Az olimpiai és paralimpiai játékok világszintű mobilitási partnereként és a Magyar Olimpiai Bizottság platina fokozatú támogatójaként, valamint mostantól a Nemzeti Sportügynökség partnereként az Öttusa világbajnokság […]
A Toyota és a Lexus Európa közútjain is teszteli önvezető technológiáját
Az aktív biztonsági rendszerek, a robotika és a mesterséges intelligencia, valamint az ezekre épülő önvezető autók fejlesztésében élen járó, a Lexus prémium márkát is jegyző […]
Továbbiak betöltése