REÁLSZISZTÉMA AUTÓ BUDA
1112 Budapest, Budaörsi út 185-195.
REÁLSZISZTÉMA AUTÓ M0
2314 Halásztelek, Rákóczi út 144.
M0 Körgyűrű Csepel-Halásztelek lejáró
Letölthető dokumentumok

A megújult Toyota Yaris

Kivételes funkciók az alapfelszereltség részeként

Üljön be a dinamikus új Yarisba. Városba és azon túlra szabva, kivételes funkciókkal minden felszereltségi szintén.

 

Az új Yaris fáradhatatlan energiájával és merész, kifejező formáival kívül-belül pozitív kisugárzással hódít. Élénk és felemelő, a város ritmusára lüktet.

A megújult Yaris: mindig készen áll az indulásra.

Továbbfejlesztett hibrid - Lendületet ad

Válasszon a két továbbfejlesztett hibrid hajtáslánc, a Hybrid 115 és a Hybrid 130 közül. Könnyed használatot biztosítanak és energikusak az úton, ráadásul az öntöltő technológiának köszönhetően menet közben töltődnek. A mosolyra fakasztó teljesítménynek hála soha nem akar majd kiszállni.

Technológia, amely megmozgatja Önt

A megújult Yaris összeköti Önt a digitális életével, így annak szerves részét képezi. Az Ön körül kialakított, könnyed felhasználói élmény és a felemelő hangzás minden utazást emlékezetessé tesz.

A kategóriaelső biztonsági funkciók érdekében az új Yaris megkapta a T-Mate rendszert – az Ön segítőkész vezetői partnerét. Ez magában foglalja a Toyota Safety Sense legújabb generációját, valamint a funkciók Over-The-Air frissítésének lehetőségét. A T-Mate minden esetben gondoskodik arról, hogy Ön biztonságos kezekben legyen.

Találja meg az életstílusának megfelelő modellt

A pozitív gondolkodástól és jókedvtől duzzadó Yaris kétféle hibrid hajtásláncával valódi választási lehetőséget kínál Önnek.

Kapcsolódó híreink