REÁLSZISZTÉMA AUTÓ BUDA
1112 Budapest, Budaörsi út 185-195.
REÁLSZISZTÉMA AUTÓ M0
2314 Halásztelek, Rákóczi út 144.
M0 Körgyűrű Csepel-Halásztelek lejáró
Letölthető dokumentumok

BEMUTATKOZOTT AZ ÚJ C-HR

A merész még merészebb lett!

A vadonatúj Toyota C-HR túlszárnyal minden elvárást! Az új C-HR fejlett vezetőtámogató rendszereivel és ötödik generációs hajtásláncaival tesz élményszerűvé minden pillanatot.

Válassza az új, kifinomult Toyota C-HR-t az önkifejezésre. Béklyók nélkül született és úttörő elődje inspirálta, így egyetlen más autóhoz sem hasonlítható. Meglepő formáival az új Toyota C-HR mer más lenni.

A kategóriaelső Plug-in Hybrid 220 hajtásrendszer kettős DNS-sel rendelkezik: könnyed, tisztán elektromos működést kínál a mindennapokban, és hatékony hibrid használatot a hosszabb utakra.

A minden eddiginél felvillanyozottabb ötödik generációs hibrid hajtásláncok – a Hybrid 140, a Hybrid 200 és a Hybrid 200 AWD-i – fokozott teljesítményt és vezetési élményt biztosítanak alacsony üzemanyag-fogyasztás mellett.

 

 

Az ikon tovább fejlődik

Az új Toyota C-HR lenyűgöző, merész külső és belső formavilágával mutat új irányvonalat.

Lehetetlen figyelmen kívül hagyni, ötvözi a kupé stílust az erőteljes kiállással. Szabad gondolkodású és innovatív, precíz vonalaival és dinamikus profiljával egy valódi sorozatgyártású koncepcióautó.

 

Az ötödik generációs hibrid hajtásláncok széles választéka biztosítja, hogy Ön az igényeinek leginkább megfelelővel vezethesse új C-HR modelljét.

Az 1.8 és 2.0 literes öntöltő hibrid modellek mellett 2.0 literes Plug-in hibrid modellt is választhat, míg a 2.0 literes öntöltő hibrid hajtással szerelt Toyota C-HR akár összkerékhajtással is elérhető.

Az új Toyota C-HR fejlett hajtásláncok széles skáláját kínálja, így megtalálhatja a megfelelőt az Ön életmódjához. Válasszon a kifinomult és közvetlen öntöltő hibrid vagy az új plug-in hibrid közül, amely egyesíti a dinamikus hibrid hajtást a tisztán elektromos járművek előnyeivel.

 

Az új Toyota C-HR előrendelése hamarosan megkezdődik!

Plug-in hibrid

A kategóriaelső Plug-in Hybrid 220 hajtásrendszer kettős DNS-sel rendelkezik: könnyed, tisztán elektromos működést kínál a mindennapokban, és hatékony hibrid használatot a hosszabb utakra.

Intelligens hibrid rendszer

A minden eddiginél felvillanyozottabb ötödik generációs hibrid hajtásláncok – a Hybrid 140, a Hybrid 200 és a Hybrid 200 AWD-i – fokozott teljesítményt és vezetési élményt biztosítanak alacsony üzemanyag-fogyasztás mellett.

A funkciókban gazdag, de intuitív új Toyota C-HR zökkenőmentes és személyre szabott felhasználói élményt kínál, amely előre látja az Ön igényeit. A vezeték nélküli Android Auto és az Apple CarPlay, a hangulatvilágítás és a magával ragadó térhatású hangzás révén az autózásokat élményekké alakíthatja.

Az Apple CarPlay és Android Auto kompatibilis Toyota Smart Connect 12,3" érintőképernyője a kezébe adja a világot. A Plug-in Hybrid 220 verzió nagy elektromos hatótávja és a töltőpontokat megmutató navigációs rendszer megkönnyítik a tisztán elektromos használatot.

Könnyűsúlyú tervezés

 

A tömeget az innovatív tervezésnek köszönhetően csökkentették a mérnökök, beleértve a nagyszilárdságú acél használatát. Az új panorámatető is könnyebb, mint korábban. Speciális bevonatokkal rendelkezik, amelyek télen megtartják a meleget, nyáron pedig megakadályozzák a túlmelegedést.

 

Újrahasznosított műanyagok

Elődjéhez képest az új autó kétszer annyi újrahasznosított műanyagot tartalmaz – több mint 100 különböző alkatrészben használják. Ezek közé tartozik az üléskárpitok új szövete, amely újrahasznosított PET-palackokból* készül.

Kapcsolódó híreink