A többszörösen díjazott, és több televíziós műsorban, köztük az idősávjában legnépszerűbbnek bizonyuló Dancing with the Stars első évadában országos ismertséget és népszerűséget szerző táncos Molnár Andi eddig a 2021-es Év Autója díjat elnyerő Toyota Yaris márkanagykövete volt, most azonban a világ legzöldebb autógyártójának vadonatúj slágergyanús crossoverére, Toyota Yaris Crossra vált.

Molnár Andit legutóbb a TV2 népszerű műsora, a Dancing with The Stars zsűritagjaként zárta szívébe a nagyközönség. A műsor korábban komoly szerepet kapott Magyarország kedvenc kisautója, a Toyota Yaris legújabb generációjának bevezetése során, a Toyota hazai szakemberei pedig ebben a műsorban figyeltek fel a mindig mosolygós, elegáns, kedves Molnár Andira, aki a sikeres, tehetséges, szerethető, életigenlő nő tökéletes megtestesítőjeként ideális választásnak tűnt számukra a slágermodell márkanagyköveti pozíciójára. Az idősávjában legnépszerűbbnek bizonyuló műsor most új évaddal jelentkezik, amelynek a korábbi sikeres együttműködésre való tekintettel a Toyota nagy szerepet szán a 2021-es Év Autója címet is elhódító Yaris alapjaira épülő vadonatúj slágervárományos crossovere, a Yaris Cross bemutatásában. Miután az új műsor főtámogatója a Yaris Cross lesz, adta magát a lehetőség, az új évadban ismét zsűri szerepet kapó Molnár Andi az új modell nagyköveteként folytassa az együttműködést a világ legfejlettebb, negyedik generációs öntöltő hibrid elektromos meghajtásáról ismert japán autógyártóval, különös tekintettel arra, hogy Andi aktív életmódjához tökéletesen passzol majd a stílusos, környezetbarát crossover.

„Megtisztelő, hogy a világ legnagyobb és egyben legzöldebb autógyártója felajánlotta együttműködésünk folytatásának lehetőségét, az pedig, hogy a jövőben a vadonatúj Yaris Cross márkanagykövete lehetek különösen nagy öröm, hiszen nem csak gyönyörű, hanem hihetetlenül praktikus autó is, és amennyi legalább ennyire fontos számomra, hibrid hajtásának köszönhetően környezetbarát is.” – fogalmaz az együttműködés kapcsán Molnár Andi.

A Toyota egyébiránt nagy várakozással tekint a vadonatúj crossoverre, amely révén egy olyan szegmensben képviseli majd magát a japán autógyártó, ahol eddig nem volt jelen. A vadonatúj Yaris Cross belépő modellként teljessé teszi a Toyota környezetbarát SUV kínálatát, amelyek további tagjai méretük sorrendjében a C-HR Hybrid, a RAV4 Hybrid és Plug-in Hybrid valamint a Highlander Hybrid (utóbbi csak hibrid hajtással rendelhető), és a japán autógyártó tervei szerint nem csupán szegmense meghatározó szereplője, de az egyik legfontosabb európai és magyarországi Toyota modell lehet.