Minden idők egyik legikonikusabb sportautója, a Toyota Supra a tavalyi évben, 17 év után tért vissza vadonatúj generációval. A feltámadó legenda hatalmas siker lett, az egy év alatt legyártott mennyiséget pillanatok alatt elkapkodták, és hamar el kellett kezdeni felvenni a megrendeléseket a 2020-as szállításokra. Az vadonatúj Supra bemutatása azonban új lendületet adott a korábbi generációs modellek tulajdonosai által világszerte életre hívott klubtevékenységnek is. Éppen ezért a Toyota úgy döntött, hogy a gyűjtők által leginkább kedvelt két modellgeneráció, a Supra A70 és a Supra A80 modellekhez versenyistállója, a TOYOTA GAZOO Racing újra elkezdi bizonyos alkatrészek gyártását.

A Toyota bejelentette, hogy a GR Heritage Alkatrész Projekt keretében újra pótalkatrészeket gyárt majd az A70 (forgalmazás időszaka: 1986-1993) és A80 (forgalmazás időszaka: 1993-2002) Supra modellekhez, méghozzá hazai és külföldi piacokra (Észak-Amerika, Európa stb.) egyaránt.

A projekt célja olyan alkatrészek újra gyártása, amelyek már nem beszerezhetők, és e részegységek forgalmazása eredeti alkatrészként, hogy a klasszikus Suprák rajongói még hosszú időn át élvezhessék kedvenc autójukat. Az egyes alkatrészekkel kapcsolatos részletek hamarosan elérhetőek lesznek a TOYOTA GAZOO Racing honlapján. Az újragyártott alkatrészek a Toyota márkakereskedésekben lesznek megvásárolhatók, ugyanúgy, mint a normál eredeti alkatrészek.