MIÉRT ÉRDEMES ÜZEMANYAGCELLÁS ELEKTROMOS AUTÓT VÁLASZTANIA?

Élvonalbeli technológiánkkal hajtott, úttörő hidrogén üzemanyagcellás elektromos járműveink lehetőséget kínálnak arra, hogy forradalmasítsuk az autózást. A nullánál is kevesebb emisszióval működő, mindössze vizet kibocsátó járműben kényelmesen hátradőlve élvezheti a kivételes menetdinamikát, miközben az autó még az üzemanyagcellás rendszeren átáramló levegőt is tisztítja.

Öt perc alatt tankolhat

A gyorsan és könnyen feltölthető Toyota üzemanyagcellás elektromos hajtásláncban a hidrogén és az oxigén közti kémiai reakció termeli az elektromos áramot. A hidrogéntartályt öt percnél is rövidebb idő alatt megtöltheti, utána pedig már vissza is térhet az útra, hogy tovább élvezze a kellemes utazást.

uniE973
Hihetetlen hatótávolság

A Toyota hidrogén üzemanyagcellás elektromos autóiban számtalan innovatív megoldás szolgálja a lehető legteljesebb vezetési élményt. A bármelyik más elektromos járműnél hosszabb hatótávolságú, legújabb generációs modelljeink - mint például a Toyota Mirai - akár 650 kilométernyi tiszta örömautózást kínálnak.

Bárhol autózik is, tisztítja a levegőt

A Toyota forradalmian új hidrogén üzemanyagcellás elektromos technológiája tényleg nulla károsanyag-kibocsátású autózást biztosít. A kipufogóból mindössze néhány vízcsepp távozik, így a hidrogén üzemanyagcellás elektromos autók lehetőséget kínálnak a közlekedés átformálására és egy tisztább mobilitás kialakítására bolygónkon.

A Toyota üzemanyagcellás modelljei

Fedezze fel elektrifikált járműcsaládunkat, ismerje meg részletesebben a Toyota élvonalbeli innovációit, majd válassza ki az Önnek legmegfelelőbb modellt!

Hamarosan érkezik...

Rav4 hybrid

Induló ár 18 290 000 Ft

Hogyan működik?

A plug-in hibridek egyfajta hidat képeznek a hibridek és az akkumulátoros elektromos autók között.
Részletesebb magyarázatért kattintson az animációra, ami bemutatja, hogyan működik plug-in hibrid rendszerünk.

Feltöltés

A tankolás ugyanúgy történik, mint egy hagyományos benzin- vagy dízelmotoros autónál, csak itt hidrogént használunk. Egyszerűen csak töltse fel a tankot egy kútfejről a kifejezetten hidrogénhez kialakított töltőállomásokon!

Hidrogén hajtás

A tartályból kiáramló hidrogén aktiválódik, és elkeveredik a hűtőrácson beömlő levegővel. Ez kémiai reakciót indít be, ami elektromos áramot termel, töltve a jármű akkumulátorát.

Energiavisszanyerő fékezés

Amikor a vezető fékez és a jármű lelassul, az energia, amely általában elveszik a folyamat során, az akkumulátor feltöltésére kerül.