MIÉRT ÉRDEMES AKKUMULÁTOROS ELEKTROMOS AUTÓT VÁLASZTANIA?

A Toyota új generációs akkumulátoros elektromos járművei az erő, a megbízhatóság és teljesítmény tökéletes kombinációját kínálják. Az összes ilyen modellünket kizárólag az akkumulátorban tárolt elektromos áram hajtja, vagyis nem fogyasztanak üzemanyagot, és menet közben nem bocsátanak ki káros anyagokat.

Otthoni töltés

A Toyota akkumulátoros elektromos autóit biztonságosan, kényelmesen és könnyen töltheti fel a tartozékként adott kábellel. Töltse járművét otthon, akár gyors fali készülékkel, akár háztartási elektromos csatlakozóról - de természetesen sokféle nyilvános töltőállomáson is rendelkezésre áll a gyorstöltés lehetősége.

uniE973
Kivételes hatótávolság

A Toyota akkumulátoros elektromos autói - mint például a Toyota bZ4X - több mint 500 kilométert* képesek megtenni egyetlen feltöltéssel. (*WLTP mérési ciklus. A hatótávolság függ a kiválasztott felszereltségi szinttől, hajtáslánctól és az adott közlekedési viszonyoktól.)

10 év garancia

Igazán megnyugtató, hogy a kiterjesztett garancia program biztosítja: az akku még akár 10 év használat vagy egymillió kilométernyi autózás után is eredeti kapacitásának 70 százalékán működik. (Ennek feltétele az évenkénti állapotfelmérés egy hivatalos Toyota márkaszervizben.)

A Toyota akkumulátoros elektromos modelljei

Csak töltse fel, és élvezze az autózást!
Akkumulátoros elektromos járműveink az erő, a megbízhatóság és teljesítmény tökéletes kombinációját kínálják.

Hamarosan érkezik...

Rav4 hybrid

Induló ár 18 290 000 Ft

Hogyan működik?

A plug-in hibridek egyfajta hidat képeznek a hibridek és az akkumulátoros elektromos autók között.
Részletesebb magyarázatért kattintson az animációra, ami bemutatja, hogyan működik plug-in hibrid rendszerünk.

Töltés

Töltse fel az akkumulátort árammal egy otthoni fali töltővel, háztartási konnektoron keresztül vagy nyilvános gyorstöltéssel.

Vezetés

Az akkumulátor hajtja az elektromos motorokat, forgatja a kerekeket és hajtja előre a járművet.

Energiavisszanyerő fékezés

Amikor a vezető fékez és a jármű lelassul, az energia, amely általában elveszik a folyamat során, az akkumulátor feltöltésére kerül.