MIÉRT ÉRDEMES PLUG-IN HIBRID ELEKTROMOS AUTÓT VÁLASZTANIA?

A Toyota plug-in hibridjei ugyanazokat az előnyöket kínálják, mint hibrid autóink, hiszen a rövidebb utakon (akár 75 kilométerig) tisztán elektromos hajtással is képesek haladni, a hosszabb távokon pedig beindul a benzinmotor is. Az új modellkínálatban már a Toyota eddigi legerőteljesebb hibrid technológiája működik, hogy a dinamikus teljesítménynek és az alacsony energiafogyasztásnak köszönhetően Ön még messzebbre juthasson el.

Tankoljon a szokásos módon

A plug-in hibrid tankolása egyszerű. Tankoljon benzint a szokásos módon a töltőállomásokon, hogy a hosszabb utakon szabadon használhassa a belsőégésű motort.

uniE973
Töltés külső áramforrásról

A gyors töltéshez telepítsen töltőpontot otthonába vagy a kocsifelhajtójára, és használja a nyilvános töltőpontokat az útközbeni kényelem érdekében. A Toyota Plug-in Hybridet normál 10A-es otthoni tápegységről is töltheti hosszabb ideig vagy egy éjszakán át.

Kevesebb kibocsátás

A tisztán elektromosan továbbhaladó képességnek köszönhetően akár 75 km-en keresztül is élvezheti az erőt üzemanyag-felhasználás és a károsanyag-kibocsátás nélkül.

A Toyota Plug-in hibrid modelljei

Fedezze fel hibrid elektromos járműcsaládunkat, ismerje meg részletesebben a Toyota élvonalbeli innovációit, majd válassza ki az Önnek legmegfelelőbb modellt!

Rav4 hybrid

Induló ár 18 290 000 Ft

Hogyan működik?

A plug-in hibridek egyfajta hidat képeznek a hibridek és az akkumulátoros elektromos autók között.
Részletesebb magyarázatért kattintson az animációra, ami bemutatja, hogyan működik plug-in hibrid rendszerünk.

Feltöltés / Tankolás

Az autót a megszokott módon tankolhatja fel egy benzinkúton. Az akkumulátort ugyanúgy feltöltheti a Toyota gyorstöltővel, mint egy fali konnektorról vagy egy nyilvános töltőponton.

Elektromos hajtás

Az akkumulátor táplálja az elektromotorokat, amelyek a kerekeket forgatva hajtják az autót.

Hagyományos hajtás

A hosszabb utakon a belsőégésű motor megnöveli az autó teljesítményét és hatótávolságát, miközben tölti az akkumulátort is.

Energiavisszanyelő fékezés

Amikor a vezető fékez és a jármű lassít, a rendszer visszanyeri a normál esetben hővé váló mozgási energiát, és azt az akkumulátor töltésére fordítja.