Toyota in Business

Üzleti megoldások Önnek

Üzleti megoldások

  • Ha fontos Önnek, hogy gazdaságosan üzemeltesse gépkocsi parkját, segítünk összeállítani a napi feladatok elvégzéséhez leginkább megfelelő gépkocsikat.
  • Nekünk fontos az Ön ideje, ezért amennyiben Önnek is megfelel, időpont egyeztetés után felkeressük irodájában.
  • Folyamatosan bővülő modellkínálatunkból már akár egy gépkocsira is kedvező ajánlatot készítünk.
  • Néhány kattintással elindíthatja a folyamatot, munkatársunk felveszi Önnel a kapocsolatot.

Flottaértékesítő munkatársaink

Novák Tamás flotta értékesítési igazgató
mobil: +36 20 321-3237
Csomor Sándor flotta értékesítő
tel: +36 1 248-3005,
mobil: +36 30 525-9850
Fehér Attila flotta értékesítő
mobil: +36 20 320-6064
A Toyota munkatársai minden erővel azon dolgoznak, hogy az Ön üzletét segítsék személyre szabott flottamegoldásokkal.
Azért dolgozunk, hogy segítsük az Ön üzletét személyre szabott flottamegoldásokkal. Mi a személyes, hosszú távú partnerkapcsolatokban hiszünk. Erre építjük flottastratégiánkat, hogy az együttműködés mindkét fél számára hasznos legyen, melynek során egy igazi win-win kapcsolat alakuljon ki. A cégek számára biztos partnert, hátteret jelenthet a Toyota, mint a világ vezető autógyártó vállalata.
A minőségre összpontosítunk, s ennek eredményeként a Toyota évről évre vezető helyen végez a vevőelégedettségi felméréseken és a megbízhatósági teszteken egyaránt. Hasonló a helyzet a biztonság területén is, ahol a Toyotát a legjobb autógyártók közé sorolják, melynek köszönhetően egyre több flottaüzemeltető választja ezt a márkát.
A Teljes Üzemeltetési Költség adatait látva egyértelmű, hogy a Toyota autóinak minőségéből, tartósságából és megbízhatóságából az Ön vállalata is profitál. Autóinkat a piac egyik legjobb maradványértéke jellemzi, a Toyota járműveket gazdaságos üzemeltetni, fenntartani és javítani. Biztos lehet tehát abban, hogy a Toyotával befektetése megtérül.
A Toyota teljes körű flottaszolgáltatása megbízhatóságot, minőséget nyújt, amely költséghatékony és kényelmes vállalati ügyfelei számára.